RICO LEGACY SDN BHD

sharing is caring..

 

 

RICO LEGACY SDN BHD adalah jenama pakaian yang membantu ATLIT dan ANDA yang mempunyai GAYA HIDUP AKTIF untuk tampil dengan lebih selesa dan berbeza dari rekagrafik yang sedia ada. Tidak seperti jenama pakaian yang lain, RICO SPORTS memberikan fabrik pakaian yang berkualiti tinggi, lembut dan mempunyai daya ketahanan yang tinggi.

sublimation printing

 

RICO LEGACY SDN BHD merupakan Trusted Local Sportswear kerana kami juga berurusan dengan kerajaan.
Antaranya :-

  • UTHM
  • SM SAINS KUCHING SARAWAK
  • PST PENCAK SILAT
  • IMIGRESEN MALAYSIA
  • UUM
  • UPSI
  • KOLEJ VOKASIONAL JUASSEH

 

Kelebihan RICO LEGACY SDN BHD  adalah :-

53229612_2361033584124446_4295001234831572992_n

 

DESIGN YANG FLEXIBLE

Bercirikan design yang EKSKLUSIF dan RARE di mana “YOU WEAR YOUR OWN DESIGN”. RICO SPORTS menawarkan “FULL COLOR ALL OVER DESIGN” dengan HARGA MAMPU MILIK.

78566757_2569542286606907_1042552012014616576_o

 

KUALITI PRINTING

Peachpuff Brush Stroke Photography Logo

MATERIAL

Pemilihan material yang berkualiti tinggi seperti MICROFIBRE EYELET. Fabric ini mempunyai texture yang halus dan lembut menyebabkan ianya mudah menyerap peluh dan memudahkan kulit untuk bernafas.

Sangat sesuai untuk semua peringkat umur dan yang mempunyai kulit sensitif kerana fabric ini dapat memberi keselesaan yang maksimum kepada anda sepanjang masa. Kini, tiada lagi alasan untuk anda tidak bergaya, terutamanya semasa anda di padang.

HASIL KERJA

Hasil jahitan yang berkualiti dan tahan lama menggunakan teknik jahitan yang istimewa iaitu DOUBLE STITCHING/TOXXING. Jahitan yang kemas dan teratur oleh tukang jahit yang berpengalaman luas di dalam bidang textile. Made in Malaysia by Malaysian with International Quality.Disebabkan ianya menggunakan material yang berkualiti, jangka hayatnya lebih lama dan boleh dijadikan koleksi eksklusif peribadi anda.

SERVIS TERPANTAS

Tempoh penghantaran kami yang efisien dan on-time dapat menjimatkan masa anda. Malah servis dan respon kami berurusan secara online juga tidak membuat anda tertunggu tunggu untuk mendapatkan sebarang jawapan atau pertanyaan.

PILIHAN SAIZ SEHINGGA SAIZ 7XL!!!

Anda suka bersukan tapi tiada baju sukan yang sesuai kerana anda bersaiz besar?? JANGAN KHUATIR.. RICO adalah pilihan yang terbaik bagi anda untuk menyediakan sportswear bersaiz besar yang selesa dan berkualiti.

 

 

FOLLOW LAMAN SOSIAL MEDIA SERTA OFFICIAL WEBSITE KAMI :

 @Rico Sports

 @bajusublimation_ricosports

 @https://www.ricolegacy.com/  

sharing is caring..

Author: ricolegacy

4 thoughts on “RICO LEGACY SDN BHD

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *